PC

Na Amazonu se pojavio listing za Modern Warfare 2 Remastered

Malo malo, pa se na digitalnom Amazonu pojavi listing za neku igru koja još nije najavljena, kao sasvim slučajno, a developeri se prave kao da nemaju pojma o tome. U tom maniru se i danas na italijanskom Amazonu nakratko pojavio listing za remasterovano izdanje kultnog Call of Duty: Modern Warfare 2.

Stranica igre je ubrzo uklonjena, ali zahvaljujući kolegama sa IGN Italia imamo fotografiju koja otkriva sasvim dovoljno detalja. Listing je vezan za PS4 i Xbox One uređaje, i prema njemu remaster će koštati 20€, a okačen je i 30. april kao datum izlaska, ali ostaje da vidimo da li je sve tačno.

klik za uvećanje

Postoji dosta razloga zbog kojih možemo očekivati upravo remaster igre Modern Warfare 2, tu je pre svega glasina od Markusa Selarsa koji je poznat po iznošenju tačnih informacija pre zvaničnih objava i a sada i ovo. Takođe je logično da ovaj naslov dođe nakon MW1 koji je prvo izašao. zajedno sa Infinite Warfare, kako bi pomogao prodaju, a letos je postao “samostalan”.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top