PLAY! ; PLAY! Zine

Na The Division 2 radi preko 1000 ljudi

 

Krajem prošle nedelje stigla nam je i zvaniča potvrda da UbiSoft, odnosno švedski studio Massive Entertainment, radi na nastavku popularne MMO pucačine The Division.

Osim same najave, još nemamo nikakvih  konkretnih detalja, ali je rečeno da ćemo prve snimke i informacije dobiti tokom ovogodišnjeg E3. Ipak, ono što možemo lako zaključiti, je da će ovo biti igra na kojoj će raditi najveći broj developera u istoriji UbiSofta, više nego i bilo koja druga UbiSoft igra, pa čak i iz Assassin’s Creed serijala.

Naime, pored Massive Entertainment, glavnog studija i jezgra projekta, na igri će još raditi i Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest, što zajedno čini radnu snagu od gotovo 1100 developera.

Očigeledno je da UbiSoft i Massive imaju ogromne i ambiciozne planove za The Division 2, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam pripremaju.

Paralelno sa razvojem dvojke, UbiSoft ne planira da prvi deo “pusti niz vodu”, naprotiv, proširuju tim kako bi nastavili da daju aktivnu podršku igri.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!