PC

Na The Division 2 radi preko 1000 ljudi

 

Krajem prošle nedelje stigla nam je i zvaniča potvrda da UbiSoft, odnosno švedski studio Massive Entertainment, radi na nastavku popularne MMO pucačine The Division.

Osim same najave, još nemamo nikakvih  konkretnih detalja, ali je rečeno da ćemo prve snimke i informacije dobiti tokom ovogodišnjeg E3. Ipak, ono što možemo lako zaključiti, je da će ovo biti igra na kojoj će raditi najveći broj developera u istoriji UbiSofta, više nego i bilo koja druga UbiSoft igra, pa čak i iz Assassin’s Creed serijala.

Naime, pored Massive Entertainment, glavnog studija i jezgra projekta, na igri će još raditi i Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest, što zajedno čini radnu snagu od gotovo 1100 developera.

Očigeledno je da UbiSoft i Massive imaju ogromne i ambiciozne planove za The Division 2, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam pripremaju.

Paralelno sa razvojem dvojke, UbiSoft ne planira da prvi deo “pusti niz vodu”, naprotiv, proširuju tim kako bi nastavili da daju aktivnu podršku igri.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: