PLAY! ; PLAY! Zine

Nova PUBG mapa će biti duplo manja od prethodne dve

PUBG Korporacija je, kao što je ranije najavila, predstavila roadmap za 2018. godinu sa svim planiranim novinama i poboljšanjima, a predstavljena je i nova, treća po redu, mapa za PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Nova mapa će postati dostupna od aprila na test serverima i ona je duplo manja(4x4km od prethodne dve i predstavlja malo tropsko ostrvo što znači da je pred nama znatno brže i napetije Battle Royale iskustvo sa kraćim mečevima, što su mnogi želeli. Pored ove mape u razvoju je i nova, iste veličine kao prve dve(8x8km), a mi bismo lično voleli da je to ova mapa koju su napravili fanovi.

U narednim mesecima se može očekivati početak testiranja Emote sistema, dok je za prvu polovinu godine planirano i dodavanje novih vozila, a planirao je i povećavanje realizma u gejmpleju sa dodavanjem mogućnosti penetracije udova i limarije automobila. U planu je još i potpuna izmena sistema padobrana sa boljim animacijama i kontrolama.

Pored toga, Pubg Corp u planu ima još i stabilizaciju klijenta sa optimizacijom performansi na računarima, izmenu zvuka vozila i zvuka pri kretanjju karaktera, dalje širenje na esports scenu i dodavanje custom mečeva.

Više o svim novinama možete pročitati prateći ovaj link.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!