PC

Novi apdejt u Fortnite: BR donosi lovačku pušku i novu lokaciju, jetpack odložen

U Fortnite: Battle Royale je dodat novi apdejt koji po običaju donosi dosta ispravki i novina za sve igrače.

Sa 3.1.0 apdejtom arsenal oružja je postao bogatiji za lovačku pušku,a imamo i sasvim novu lokaciju, povećane su šanse za dobijanje vrednijeg oružja iz škrinja, a neke škrinje i mesta na kojima se mogao naći loot su uklonjene.

Da počnemo prvo od oružja. Lovačka puška dolazi kao pravo iznenađenje u Fortnite pošto smo svi očekivali dolazak jetpackova koji su najavljeni početkom nedelje, ali zbog određenih tehničkih problema, Epic Games je morao da to odloži. Puška je veoma slična snajperu, samo što nema optički nišan, što znači da je najbolja na srednjim i većim udaljenostima, a u magazinu nosi samo jedan metak, ona je Uncommon i Rare retkosti.

Nova lokacija nosi naziv Lucky Landing i nalazi se na južnom delu mapa. Prepoznatljiva je po građevinama u kineskom stilu. Sa novom lokacijom Epic je uklonio sa mape 25 mesta na kojima se mogao naći loot i 11 škrinja, ovime su pogođene lokacije Snobby Shores, Tilted Towers i Flush Factory.

Sada je znatno lakše naći Burst Assault Rifle, Revolver, i Tactical Shootgun oružja zato što su drop šanse znatno povećane. Zajedno sa ispravkama bagova dolazi i poboljšanje performansi na starijim mašinama u vidu smanjenja opterećanja na procesorima.

Sa ovim apdejtom nisu zaboravljeni ni igrači koji igraju Save the World, pošto njih očekuju nove misije, novi questline, a od oružja su dodati Impuls granata i DragonFire puška.

Više o novinama možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top