PC

Novi Battlefield nas vodi u Drugi svetski rat?

Prošle godine se na internetu pojavila veoma zanimljiva glasina da će sledeće izdanje Battlefielda biti Bad Company 3 koji bi igrače odveo u period Vijetnamskog rata, što su mnogi prihvatili sa oduševljenjem.

A sada je anonimni izvor blizak kompaniji Electronic Arts(posredstvom Venture Beat) izneo da će ovogodišnji Battlefield otići još dalje u istoriju – u Drugi svetski rat. Ova igra će, prema izvoru, nositi naziv Battlefield V, dok je u početnim faza bila poznata kao Battlefield 2. Zajedno sa ovim informacijama tu je i slika iz igre.

Jedino što za sada sigurno znamo je ono što je EA kao izdavač potvrdio, a to je da ove godine definitivno dobijamo novu Battlefield igru i da će on biti igriv na EA Play događaju juna meseca.

Nedavno je objavljeno da uskoro stiže i prvi trejler koji će definitivno razrešiti misteriju i potvrditi prvu ili drugi glasinu.

Prethodnik, Battlefield 1, je nedavno dobio i poslednji planirani DLC, Apocalypes. Ova igra će ostati zabeležena kao ogromni hit kompanije EA sa preko 21 milion igrača na svim platfoormama. Upravo zbog uspeha koji je donela tematika Prvog svetskog rata, veoma je moguće da je najnovija glasina u nizu tačna.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top