PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Battlefield nas vodi u Drugi svetski rat?

Prošle godine se na internetu pojavila veoma zanimljiva glasina da će sledeće izdanje Battlefielda biti Bad Company 3 koji bi igrače odveo u period Vijetnamskog rata, što su mnogi prihvatili sa oduševljenjem.

A sada je anonimni izvor blizak kompaniji Electronic Arts(posredstvom Venture Beat) izneo da će ovogodišnji Battlefield otići još dalje u istoriju – u Drugi svetski rat. Ova igra će, prema izvoru, nositi naziv Battlefield V, dok je u početnim faza bila poznata kao Battlefield 2. Zajedno sa ovim informacijama tu je i slika iz igre.

Jedino što za sada sigurno znamo je ono što je EA kao izdavač potvrdio, a to je da ove godine definitivno dobijamo novu Battlefield igru i da će on biti igriv na EA Play događaju juna meseca.

Nedavno je objavljeno da uskoro stiže i prvi trejler koji će definitivno razrešiti misteriju i potvrditi prvu ili drugi glasinu.

Prethodnik, Battlefield 1, je nedavno dobio i poslednji planirani DLC, Apocalypes. Ova igra će ostati zabeležena kao ogromni hit kompanije EA sa preko 21 milion igrača na svim platfoormama. Upravo zbog uspeha koji je donela tematika Prvog svetskog rata, veoma je moguće da je najnovija glasina u nizu tačna.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!