PC

Novi paketi sadržaja u Dying Light donose novu lokaciju i novi mod igranja

Dying Light i ovog meseca dobija besplatne pakete sadržaja, četvrti i peti po redu, koji zajedno donose mnoštvo novog sadržaja za sve igrače.

Contend Drop #4 je zasigurno i najbogatiji od ostalih zato što sa njim pristiže potpuno nova lokacija, izolovano ostrvo sa zatvorom, na kome će se odigravati novi mod igranja, nazvan Prison Heist, u kojem će. Mod se može igrati solo ili u co-opu sa ciljem da što brže provale u skladište oružja, što brže provale nagrade su veće.

Content Drop #5 donosi narednika Deathrow, poznatijeg od pre, koji je znatno opasniji i snažniji, ističe Techland u objavi apdejta.

Takođe, u znak uskrsa je započet i novi Bounty događaj sa trajanjem do 3. aprila, u kojem je potrebno juriti zeku-zombija i sakupljati uskršnja jaja, kako bi otključali novo odelo.

Podsećamo vas još da će izvan tih paketa sa sadržajem, studio Techland igračima doneti i samostalnu battle royale ekspanziju, Bad Blood, za koju smo nedavno dobili prvi prikaz gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top