Vesti

Oculus Rift uređaji prestali sa radom zbog isteklog sertifikata

oculus rift

Svi, ali baš svi, Oculus Rift VR uređaji su prestali sa radom i postali neupotrebljivi zbog velikog propusta proizvođača koji je dopustio da istekne bitni sertifikat.

Korisnici su dobili poruku sa tekstom da je nemoguće kontaktirati sa Oculus Runtime servisom, a na zvaničnom forumu su opet korisnici otkrili da je reč o isteklom sertifikatu. Iz Facebooka, koji je vlasnik Oculusa, su tek kasnije potvrdili da je reč o grešci sa njihove strane, što je mnoge a Redditu razbesnelo jer su beznadežno probali da isprave problem reinstaliranjem servisa.

Objavljeno je da su u kompaniji svesni ovog problema i da se užurbano radi na ispravci, a ovaj problem korisnici mogu sami zaobići vraćanjem sistemskog sata na vreme pre isteka sertifikata, ali se na taj način može pogoršati rad drugih programa, pogotovu kod Windows 10, tako da je najbolje strpljivo čekati na zvaničnu ispravku.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top