PC

Otkriveni minimalni sistemski zahtevi za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Zajedno sa objavom da legenda Playstationa, Crash Bandicoot, dolazi na Nintendo Switch, najavljeno je da on dolazi i na Xbox One i PC, a ubrzo nakon toga su se pojavili minimalni sistemski zahtevi, dosta slični onima koje viđamo kod ostalih igara.

Minimalni sistemski zahtevi glase:

  • Procesor: Intel Core i5-750 2.66GHz ili AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
  • RAM: 8 GB memorije
  • Grafička kartica: GeForce GTX 660 ili Radeon HD 7850 sa 2 GB video memorije
  • Prostor na hard disku: Oko 30 GB prostora

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy predstavlja remaster originalne trilogije sa Playstation uređaja i on se već pojavio prošle godine ekskluzivno za PS4 i ubrzo je dostigao 2,5 miliona prodatih primeraka.

Jako nas raduje to što su iz Activisiona rešili da šansu pruže i igračima na drugim uređajima, nadamo se da će tako biti i sa narednim remasterima na kojima rade.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy izlazi 10. jula za PC, Xbox One i Nintendo Switch, a do tada pogledajte našu recenziju igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top