PC

Play!Zine nagradna igra: Poklanjamo vam jedinstveni Destiny 2 predmet!

Juče je deset naših najsrećnijih čitalaca dobilo specijalna Ilidanova sečiva na naduvavanje, a već danas nastavljamo da vas nagrađujemo!

Ovoga puta je pred vama zaista jedinstven predmet, koji ne možete dobiti nigde osim unutar kolekcionarskog izdanja Destiny 2. U pitanju je sjajni Obelisk koji unutar sebe ima nekoliko pregrada u kojima možete čuvati stvari, ali na vrhu ima ono najvažnije – specijalnu USB bateriju na solarni pogon. Ako se ikada zadesite u diviljni ili na otvorenom, ovaj uređaj će vam pomoći da napunite telefon ili koristite specijalnu lampu koju ima na vrhu.

A i ono što je najvažnije, izgleda neverovatno autentično i uvrnuto, i pre svega, biće sjajan dodatak vašoj kolekciji na polici gejmerskih stvari.

Kako to izgleda vidite ispod, a da biste učestvovali u nagradnoj igri, dovoljno je samo da popunite anketu na OVOM LINKU, i to je to. Pobednika izvlačimo naredne subote, odnosno 7. aprila. Srećno svima i ne zaboravite da novi Play!Zine izlazi u ponedeljak, kao i uvek – potpuno besplatan za sve nove i stare fanove!

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top