PC

Play!Zine Video: Otvaramo kolekcionarsko izdanje Destiny 2!

Ovih dana nam je u redakciju stiglo još jedno zanimljivo pakovanje (tačnije dva), u vidu velikih kolekcionarskih kutija za Destiny 2.

Sadržaj kutija je zaista veoma zanimljiv i prepun svega i svačega, ta da, nemojte da vas čudi što novi video na našem kanalu traje skoro 20 minuta.

Šta smo to sve dobili u kolekcionarskom izdanju Destiny 2, pogledajte na snimku ispod. Takođe, ukoliko vam se sviđa ovo što vidite, budite u pripravnosti, biće ovih dana vesti o novim planovima oko nagrade igre, a nagrada će biti upravo ovo o čemu danas pričamo – Destiny 2 kolekcionarsko izdanje!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top