PC

Počela Kickstarter kampanja za Iron Harvest

Početna faza produkcije Iron Harvesta, strategije smeštene u alternativni period 1920. godine, se dopala brojnim izdavačima zbog potencijala koji je pružala kao multiplejer esport naslov, ali developeri iz KING Art Games nisu želeli da krenu u tom pravcu, već im je glavni cilj da izdaju igru sa sjajnom singlplejer kampanjom i pričom.

Zato im je potrebna pomoć fanova na Kickstarteru, kako bi sakupili prekopotreban novac i ostali potpuno nezavisni u svojim ciljevima. Kampanja je nedavno započeta i za jako kratko vreme je prikupljena polovina od prvobitnog cilja od 450,000 dolara, a do kraja kampanje je ostalo još 30 dana.

Ako prvi cilj ispuni, a definitivno hoće, Iron Hrvest će imati tri različite kampanje sa tri frakcije, iliti imperije, u trajanju od oko 20 sati, 40 dostupnih jedinica i 9 heroja. Sa većim sumama dolazi i više sadržaja, poput new game+ i poboljšanih međuscena. Za prikupljenih milion dolara će se izraditi multiplejer mod igranja, a dalje postoje planovi i za co-op kampanju.

Na dizajnu igre i priči radi fantastični Jakub Rozalski, koji je stvorio odličnu atmosferu iz perioda 20-ih godina prošlog veka u kojem ratuju opasne metalne mašine, tako da ako volite njegova dela ili jednostavno želite da zaigrate dobru strategiju u realnom vremenu pozivamo vas da podržite Iron Harvest.

Više informacija o samoj igri i šta se dobija u odnosu na uplaćenu sumu za doprinos možete pogledati na zvaničnoj Kickstarter stranici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top