PLAY! ; PLAY! Zine

Pomeren datum izlaska za Pillars of Eternity 2: Deadfire

Dugo očekivani Pillars of Eternity 2: Deadfire se, nažalost, susreo sa pomeranjem datuma izlaska, ali je on pomeren samo za mesec dana – na 8. maj – što ipak nije toliko strašno.

“Znamo da ste kao i mi uzbuđeni za Pillars of Eternity 2: Deadfire. Kao što već znate, Deadfire je ogromna igra – znatno veća od originala. Obsidian je radio naporno kako bi svaki inč igre bio fantastičan, uzevši u obzir sve povratne informacije iz beta testiranja. Zbog toga nam je potrebno još par nedelja kako bismo što bolje ispolirali igru.” izjavili su iz Obsidiana.

Deadfire se za potrebe razvoja finansirao putem crowdfundinga, od čega je zaradio vrtoglavih 4 i po miliona dolara(4 puta više od tražene sume), zbog čega smo sigurni da nas očekuje fantastični CRPG sa mnoštvom poboljšanja i novina u odnosu na prethodnika. Ova igra se odigrava na novom ostrvu, zvanom Deadfire,  gde će igrači moći da iskuse jedinstveno iskustvo vođeno pričom, a društvo će im praviti drugi heroji sa kojima će biti moguće ostvariti specijalni odnos i interakciju.

8. maj kao datum izlaska važi samo za PC, dok će igra na konzole izaći nešto kasnije tokom 2018.godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!