PlayStation 4

Predstavljeno ograničeno PS4 Pro izdanje sa God of War motivima

Svakim danom smo sve bliže izlasku nove God of War igre, tako da je Soni u svrhu promocije igre i za najveće fanove konzole i serijala predstavio prelepo ograničeno God of War PS4 Pro izdanje konzole.

U pakovanju kupci dobijaju konzolu inspirisanu detaljima iz igre zajedno sa kontrolerom i fizičku kopiju igre. Detalji koji se nalaze na konzoli i kontroleru potiču sa Kratosove Leviathan sekire, i oni predstavljaju skill tree koji postoji u igri i služi za nadogradnju oružja, kao i slotovi za otključavanje specijalnih napada.

God of War je optimizovan za rad na PS4 Pro konzoli u pravoj 4K rezoluciji na 4K televizorima, ali će i igrači sa 1080p iskoristiti moć konzole i dobiti predivne detalje kroz supersampling.

U drugim God of War vestima, na Twitteru je izneto da ovde nećemo videti mikrotransakcije već čisto narativno iskustvo.

Ovo izdanje će nažalost biti dostupno samo u SAD-u i Kanadi sa cenom od 400$, tako da nam ostaje samo da se divimo odličnim detaljima u videu i slikama ispod.

God of War izlazi 20. aprila za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top