PC

PUBG dobija ograničene modove poput onih u Fortnite: BR

Trka između dva glavna Battle Royale konkuretna se nastavlja.

Nedavno smo saznali da u Fortnite: BR stiže replay sistem sličan onom iz PUBG-a, a sada nam je PUBG korporacija otkrila da njihova hit igra dobija vremenski ograničene modove, kakve već viđamo kod njegovog suparnika.

Ovi modovi kod PUBG nose naziv Event Mode, i njih iz razvojnog studija opisuju kao “periodično smenjiva podešavanja pravila igre gde će se isprobavati nove stvari i eksperimentisati sa različitim parametrima igre”.

Prvi Event Mode ne predstavlja ništa specijalno, ali je sasvim dovoljno za početak, u njemu će igrati timovi od po 8 igrača sa duplo većim drop rateom za puške. Modu može pristupiti svako ko poseduje igru, kao na slici ispod teksta.

Pored najave vremenski ograničenih modova, objavljeno je da će u nekom od narednih apdejtova doći i signalni pištolj, ali nije pruženo više detalja, tako da ćemo tek otkriti njihovu pravu svrhu u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top