PC

PUBG dobija skinove za oružja, razmatra se region-lock servera

Studio Bluehole ne staje sa razvojem PUBG-a, iako je napustio Early Access krajem prošle godine, a najnovija opcija koja je došla na test servere je upravo kastomizacija oružja putem skinova.

Ti skinovi će postati dostupni samo putem loot kutija, zvanih Triumph i Raider, dok se u njima neće nalaziti drugi kozmetički predmeti. Kupovina Triumph kutija se može obavljati za pravi novac putem Steama, a Raider će se otključavati bez potrebe za kupovinom ključeva. Skinovi će se na oružju pojavljivati tek nakon što ga igrač pokupi sa zemlje u igri, a izgled skina može podešavati pre igre.

Pored dodavanja skinova, od razvojnog tima dolazi i to da se razmatra uvođenje servera sa region-lockom, što znači da bi samo igrači u tom regionu mogli da igrati tu, dok će pristup ostalima biti zaključan. Uvođenje region-locka bi imalo dosta prednosti za igrače, pre svega bi igra bila znatno stabilnija, a time bi se izolovala Kina kao region, što bi za neke rešilo problem sa sve većim brojem čitera i time obezbedilo fer iskustvo za sve igrače.

Zvanični dolazak skinova za oružja u igru se može očekivati za par nedelja, ako sve funkcioniše kako treba, a uvođenje region-lock opcije još uvek nije preuđeno, barem ne dok se ne obavi detaljna analiza i istraživanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top