PC

Spremaju nam se Ace Combat 04, 5 i Zero remasteri?

Dok još uvek čekamo da izađe najnovija igra u popularnom serijalu simulacija vazdušnih borbi, Ace Combat 7, pojavi na internetu se pojavio interesantan listing za posao koji nas navodi da pomislimo da su remasteri Ace Combat 04, 5 i Zero igara u pripremi.

Listing je objavljen na sajtu Mid-Tenshoku(prevod imamo zahvaljujući Gematsuu) gde se traže osobe sa iskustvom u menadžmentu timom od najmanje 15 ljudi za multiplatformski projekat, a poželjno je duboko poznavanje PS2 igara – Ace Combat 04: Shattered Skies, Ace Combat 5: The Unsung War i Ace Combat Zero: The Belkan War.

Remastere ovih igara bi bilo stvarno poželjno videti, obzirom da su ove igre izašle pre oko 15 godina, neke koju godinu ranije. Ace Combat igre su mešavina arkadnog letenja i simulacije, a iza serijala stoji Bandai Namco. Igre nas smeštaju u fikcionalni svet i izmišljene sukobe država, ali su letelice neverovatno detaljno odrađene i pružaju veliku raznovrsnost igračima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top