PC

State of Decay 2 bez mikrotransakcija

Kada je od strane Majkrosofta i studija Undead Labs objavljeno da će standardna edicija nadolazećeg State of Decay 2 koštati samo 30$ umesto ustaljenih 60, mnogi su pretpostavljali da će zbog niske cene igra biti puna mikrotransakcija.

Ali to, na svu sreću, neće biti slučaj, pošto su iz ravojnog studija tokom strima izjavili da State of Decay 2 neće imati mikrotransakcije, što znači da nema loot kutija i pay to win sistema.

Dodatni novac će se zarađivati kroz DLC pakete, a trenutno su dve planirane za period nakon izlaska igre i nose naziv Daybreak i Independence.

Jako je lepo videti da usred gomile skandala sa mikrotransakcijama i pay-to-win sistemima još uvek postoje developeri koji ne prate ove trendove sa svojima naslovima.

Na osnovu otkrivenog gejmpleja možemo videti da su mnoge stvari poboljšane u odnosu na prethodnika, kao i neke novine, poput udaranja zombija vratima od automobila, ali sa vremena na vreme možemo videti manje probleme.

State of Decay 2 izlazi 22. maja za PC i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top