Nintendo 3DS

Sve novosti sa Nintendo Direct događaja

Nedavno je održan Nintendo Direct, u kojem je istoimena japanska kompanija predstavila gomilu igara koje će nam doći na Switch i 3DS uređajima, među kojima se našlo par stvarno velikih iznenađenja. Bez daljeg odlaganja, za vas smo pripremili listu sa predstavljenim naslovima.

Super Smash Bros.

Ono što je definitivno oduševilo sve Nintendo fanove je povratak kultne tabačine – Super Smash Bros. Pored interesantnog tizera za igru postoji jako malo detalja, u vidu toga da ćemo u igri videti Maria, Linka i Inklinge koje smo viđali u Splatoon serijalu. Igra će na Switch doći ove godine.

Mario Tennis Aces

Iako je ponovo zvanično vodoinstalater, legendarni Mario ima vremena da zaigra i koju partiju tenisa zajedno sa još petanaest poznatih karaktera. Mario Tennis Aces će pružati lokalni i onlajn multiplejer za do 4 igrača, a pored toga su najavljeni i turniri. Igra će biti super optimizovana za kontrole koje poseduje Nintendo Switch, poput motion kontrola i izlazi 22. juna.

Splatoon 2

Splatoon 2 neće biti zaboravljen već ovog leta dobijamo prvu singlplejer ekspanziju sa cenom od 20$. Ekspanzija prati agenta Octolinga na misiji da reši misterije koje leže u Inkopolisu. Sve je za sada još uvek dosta čudno i mutno, ali će verovatno sve biti razjašnjeno do izlaska.

WarioWare Gold

Za 3DS uređaje je pripremljen WarioWare Gold, odnosno zbir brojnih mini igara za koje Nintendo tvrdi da je najbolji paket igara do sada. Ova igra zvanično izlazi 3. avgusta.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story i Bowser Jr.’s Journey

Ovaj simpatični RPG se u 2019. godini, tačno deceniju kasnije, vraća na Nintendo 3DS sa bonus avanturom – Bowser Jr.’s Journey. Igrači će u osveženom izdanju sa Mariom i Luiđijem istraživati unutrašnjost tela njihovog najljućeg neprijatelja

Captain Toad: Treasure Tracker

Od 13. jula ćemo imati prilike da iskusimo avanture Captain Toda, ali ne kao mini igra u Super Mario 3D World, već kao punokrvni naslov za Switch i 3DS uređaje.

Detective Pikachu

Čudni ali isto tako neodoljivi detektiv Pikaču dolazi već 23. marta, sa velikom amiibo figuricom. A tokom Nintedno Directa je objavljeno da su od sada omogućili prednaručivanje.

Luigi’s Mansion

Direktno sa GameCubea na 3DS dolazi Luigi’s Mansion, odlična avantura sa horor elementima u kojoj je potrebno očistiti vilu od zastrašujućih duhova, koji vrebaju na svakom koraku

Dark Souls Remastered

Ranije najavljeni remaster prvog dela Dark Soulsa, dolazi i na Switch, koji pored prilagođenih kontrola donosi i amiibo figuricu sa praise the sun pozom. Na Direct događaju je otkriven i datum izlaska – 25. maj.

Okami HD

Nakon što smo se sa remasterom krajem prošle godine igrali na drugim platformama, sada je došao red da se Okami HD pojavi i na Nintendo Switch. Igra će posedovati prilagođenje kontrole i optimizaciju gejmpleja i performanski, za odlično iskustvo priče iz japanskog folklora.

Octopath Traveler

Novi RPG kompanije Square Enix ovog leta dolazi na Switch uređaje. Kroz klasični stil sa Super NES konzola pratimo čak 8 karaktera koji započinju različita putovanja sa raličitim bitkama i ciljevima.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Kao što smo ranije pisali, legendarni Crash dolazi u vidu remastera originalne trilogije na sve ostale platforme, pa i na Switch i to 10. jula.

South Park: The Fractured But Whole

Najnovije izdanje South Park igre dolazi na Switch, isto iskustvo koje smo igrali krajem prošle godine je i sada tu, sa malim junacima i klasičnim šalama, na koje smo navikli.

Little Nightmares: Complete Edition

Mračna avantura koja nam je pomogla da se suočimo sa svojim strahovima iz detinjstva u jedinstvenom stilu, dolazi na Switch i to kao Complete izdanje, što znači da će sav sadržaj biti uključen u cenu igre, a svi koji poseduju Pac-Man amiibo dobijaju zanimljivi skin za glavnog protagonistu.

Undertale

Fantastični RPG iz 2015. godine u kojem pratimo dete koje palo u podzemlje koje se susreće sa raznim neprijateljima i čudovištima kako bi izašlo na površinu zemlje će izaći i za Nintendo Switch, ali niko ne zna kada će to biti.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ova igra je nastala kao kolaboracija Nintenda i Koei Tecma, tako da predstavlje pravi hack and slash miks između Legend of Zelda i Dynasty Warriors igara i ujedno predstavlja najprodavaniji naslov na WiiU konzoli. Hyrule Warriors će se 18. maja pojaviti za Switch sa znatnim poboljšanjima u odnosu na prethodno izdanje.

 

Kompletan Nintendo Direct možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top