PC

System Shock remake stiže tek 2020. godine

Remaster kultnog System Shocka je u izradi već dve godine, ali je nedavno rad na njemu pauziran zato što je studio Nightdive novac prikupljen na Kickstarteru, 1,35 miliona dolara, potrošen.

Sada je direktor Nightdivea, Stiven Kik, u razgovoru za PCGamer izneo par detalja o radu na System Shock Remastered, gde je izneo da je prelazak sa Unity endžina na Unreal bio odlična odluka zbog znatno naprednijih opcija i lepših detalja.

Kako Stiven navodi problemi su nastali zato što su developeri u početku želeli da izmene dosta stvari, ali su onda shvatili da je to dosta složeno i da bi se time dosta odstupilo od originalne igre.

“Naša namera je da donesemo igru koja je i obećana, sa što više atributa koje smo obećali, u vremenskom okviru kojim ćemo je izneti što pre. Očekujemo da se to ostvari u prvoj četvrtini 2020. godine.” izjavio je on.

Izgleda da ćemo morati da čekamo još više nego što je planirano, ali se nadamo da više neće imati odlaganja, pošto će rimejk System Shocka pomoći i neki od već zainteresovanih izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top