PC

The Crew 2 dobio novi datum izlaska

Nastavak popularne trkačke igre iz ponude kompanije Ubisoft, The Crew 2, je bio odložen zajedno sa Far Cry 5, ali on, za razliku od pucačine, tada nije dobio novi datum, već je to načinjeno sada sa potpuno svežim gejmplej trejlerom.

The Crew 2 dolazi na leto, 29. juna, za PC, Playstation 4 i Xbox One, a pored datuma u trejleru možemo videti laki prelazak igrača sa automobila na tlu, u sportski avion ili u gliser.

The Crew 2 u odnosu na prethodnika poseduje ogroman potencijal sa odličnim idejama, koje je vaš autor imao prilike da vidi i iskusi na Games.CON sajmu, pošto Ubisoftov tim iz Beograda takođe radi na ovoj trkačini.

Do konačnog izlaska je ostalo da se igra dodatno ispolira i kroz beta testiranja prikupe utisci igrača i eventualno poprave neke kritične greške. Nije poznato kada će prvo beta testiranje biti održano, ali su prijave u toku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top