PLAY! ; PLAY! Zine

The Darkness II je besplatan na Humble Bundle

Nismo još pošteno isprobali prethodnu igru koji nam je darovao dobri Humble Bundle, F1 2015, a on nam već deli sledeću besplatnu igru, ovoga puta je u pitanju akciona pucačina – The Darkness II.

Postupak kao i do sada – potrebno je otići na zvaničnu stranicu igre i proći kroz proces “kupovine” nakon čega će na vaš mejl stiže ključ koji potrebno aktivirati na Steamu i voila, igra je vaša zauvek. Promocija traje do 28. marta u 19h po našem vremenu tako da vam preporučujemo da što pre preuzmete igru.

Igrače se smeštaju u ulogu vođe mafijaškog klana u Njujorku koji se bori protiv drevnih sila, poznatijih kao The Darkness, igra poseduje odličnu priču sa odličnim grafičkim stilom, sličnom stripovima.  Igrači pored singlplejera, napetu kampanju mogu preći i u co-opu za do 4 igrača.

Ako ste rešeni da ostavite neki dolar na Humble Bundle prodavnici, onda vam preporučujemo da uradite na Humble Monthly programu, gde za 12$ dobijate Deux Ex: Mankind Dividet, God Eater 2: Rage Burst i Mafia III sa The Sign of Times ekspanzijom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!