Vesti

Tinejdžer napravio prelepu igru o jelenima kojima pomažemo da se vrate u šumu

Kada smo danas prvi put videli ovaj trejler za igru Way To The Woods, bili smo oduševljeni i izgledom igre i samom tematikom, ali kada smo saznali da je momak koji radi na ovoj igri u trenutku kada je započeo projekat, pre dve godine, imao svega nepunih 16 godina, naše oduševljenje je još više poraslo.

Tako je, na čitavoj ovoj igri ne samo da radi jedna jedina osoba, već je ta osoba tinejdžer koji je danas napunio 18 godina, a na igri je počeo da radi sa 15-16 godina.

U pitanju je avantura iz trećeg lica, gde vodimo dva mlada jelena (moguće otac i dete), kroz raznorazne čudnovate lokacije na kojima su zalutali, a sve kako bi im pomogli da se vrate nazad u šumu.

Igra izgleda zaista prelepo, tako da smo oduševljeni činjenicom da je na njoj radio samo jedan dečak. Osim samog trejlera i nekih slika, trenutno nemamo više detalja o gejmpleju i mehanikama igre, ali znamo da igru možemo da očekujemo u prvom tromesečju naredne godine.

Trenutno se planira da igra izađe na računarima, ali autor kaže da cilja i konzole, ukoliko bude uslova. Prelepi trejler igre možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top