PC

VALHALL – Battle Royale sa vikinzima

Igara u Battle Royale fazonu je sve više, da je teško ispratiti šta je sve novo i šta se izdvaja od ostale konkurencije. Jedna od igara je upravo ova o kojoj sada pišemo – Valhall, odnosno battle royale sa vikinzima.

Na velikoj mapi podeljenoj u 4 jednaka dela, gde svaki predstavlja određeno godišnje doba, sukobljava se 50 vikinga kako bi se dočepali Odinovog mača i spasili Midgard od Ragnaroka/kraja sveta.

Kao i kod ostalih Battle Royale igara, igrači na mapi moraju sakupiti oružje za borbu, poput sekira, luka i strele, štitova, mačeva i ostalog. Bitke koje se vode mogu biti velikih razmera, a dešava se da dođe i do 1 na 1 bitaka gde se pokazuje pravo umeće mačevanja, a moguće je igranje iz prvog i trećeg lica.

U Valhalu je zanimljivo to što skupljajući krug razara sve za sobom, bilo da je u pitanju drveće ili kuća. Pored bliskih borbi, jedan od elemenata u Valhallu je i parkur, kojim se dolazi do bolje pozicije i stiče taktička prednost

Developeri iza igre, studio Blackrose Arts, trenutno prikupljaju sredstva za razvoj igre putem Indiegogo platforme. Potrebno im je 30,000 dolara, a sa većim prikupljenim sumama dolazi još više sadržaja, poput većeg broja ratnika i turnira. Za pomoć developerima u iznosu od 15$ se dobija igra na izlasku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top