PC

Vermintide 2 zaradio više za dve nedelje, nego prvi deo za dve i po godine

Vermintide 2 je nedavno izašao i oduševio je i publiku i kritiku, pa otuda ne čudi da je za svega nedelju dana prodat u pola miliona primeraka.

Koliko je prodaja igre uspešna, i koliki je komercijalni uspeh V2 za studio Fatshark, pokazuje i činjenica da je igra za samo dve nedelje donela zaradu koja je veća od one koju je prvi deo napravio “za života”, odnosno ukupne zarade koju je prva igra ostvarila od oktobra 2016. godine, kada se prvi put pojavila, do danas.

Ovo su svakako odlične vesti i za izvršnog direktora studija, Martina Valanda, koji je u izjavi za GamesInsider rekao da su u kompaniji svi oduševljeni, da su znali da imaju sjajnu igru, ali da nisu očekivali ovakav momentalni uspeh jer su kao nezavisni studio imali mali marketing budžet, i da veliku zahvalnost duguju i zajednici igrača, strimerima i medijima koji su im pružili podršku i pomoć da glas o njihovoj igri stigne daleko.

Isto tako, on je naglasio da je Vermintide 2 “mnogo bolja igra od originala”, da su jako puno učili na greškama i kritikama zajednice, tako da im je drago što su igrači to prepoznali i pomogli igri da raste i razvije se.

Play!Zine recenziju Vermintide 2 ćete čitati u aprilskom broju časopisa, a možemo vam već reći da je kolega Igor oduševljen i da je pripremio sjajan tekst za vas.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top