PLAY! ; PLAY! Zine

Warhammer: Vermintide 2 za manje od nedelju dana prodat u 500,000 primeraka

Warhammer: Vermintide 2 ima izuzetno jaku prvu nedelju prodaje, pošto je samo na Steamu prodato skoro pola miliona kopija igre, a beleži se i odlična gledanost na Twitch platformi sa čak 204 miliona odgledanih minuta.

Iz Fatsharka su oduševljeni dobrom prodajom: “Ponosni smo i srećni što su igrači širom sveta uzeli Warhammer: Vermintide 2. Preko 500,000 prodatih jedinica je jedan od ciljeva koji smo postavili, ali nismo očekivali da će se tako rano ostvariti”  izjavio je direktor studija, Martin Valhund.

Pored postojećeg sadržaja, developeri su otkrili da nas u naredna tri meseca očekuje još gomila novina. Do kraja marta možemo očekivati brojna tehnička poboljšanja i balansiranje igre, a u aprilu stiže i prvi DLC po redu koji donosi dve nove mape. Potom će biti dodati i dedicated serveri, koji će pružiti znatnu stabilnost tokom multiplejer igranja koje je sastavni deo ove igre, a u Warhammer: Vermintide 2 uskoro stiže i podrška za modove.

Vermintide 2 je trenutno dostupan samo za PC, a za kraj godine je planiran i dolazak na Playstation 4 i Xbox One konzole, što su svakako sjajne vesti za sve fanove serijala i sam studio.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!