PlayStation 4

Yakuza Kiwami 2 izvan Japana od 28. avgusta

Prošle godine je ekskluzivno u Japanu za PS4 izašao rimejk drugog dela iz popularnog serijala igara o jakuzama. poznatiji kao Yakuza Kiwami 2.

Kao što je slučaj sa ostalim igrama serijala, kompanija SEGA ja i sada odlučila da ovu igru dovede na svetsko tržište, i to od 28. avgusta sa cenom od 50 dolara.

Yakuza Kiwami 2 nas smešta u ulogu Kazuma Kirjua, koji se vraća u biznis nakon misterioznog ubistva jednog od najviše rangiranih članova klana. Pored toga, tu je novi scenario u kome se prati Goro Mažima i sva događanja koja su se odvijala između prvog i drugog dela.

Ovaj rimejk je izrađen u Dragon endžinu, kakav viđamo u Yakuza 6, sa ponovno izrađenim dijalogom i međuscenama, a tu su i nove mini igre.

Yakuza Kiwami 2 nije jedina igra koja dolazi na zapad, pošto nas već 17. aprila očekije Yakuza 6: The Song of Life, za koji je nedavno uklonjen demo zato što je pružao pristup celoj igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top