PC

Zvanično najavljen The Division 2!

UbiSoft je na svom zvaničnom blogu upravo najavio svoj sledeći veliki naslov koji ćemo imati prilike da premijerno vidimo na E3 juna ove godine, i to je ni manje ni više nego The Division 2!

Na njemu će raditi studio koji nam je doneo i prvi deo, Massive Entertainment u saradnji sa Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest.

Massive Entertainment će nastaviti da maksimalno posvećeno podržava prvi The Division, koji je nedavno proslavio drugi rođendan, ali će istovremeno polako početi da fokusira ljudstvo sve više i više ka nastavku.

Iz Massive kažu da su orni da urade i realizuju njihov do sada najambiciozniji projekat i da su veoma posvećeni tome da The Division 2 bude najbolja open world multiplejer igra svih vremena. Igra se radi u savremenoj verziji endžina Snowdrop i trenutno je već u izradi, ali ne znamo još tačan datum izlaska, koji ćemo takođe verovatno saznati na E3.

Kao deo zahvalnice svim igračima koji trenutno igraju Division, dodaje se nova vrsta dostignuća u igru pod imenom “Shields”, i sakupljanjem ovoga igrači će dobiti razne nagrade u dvojci, kada bude izašla.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top