PLAY! ; PLAY! Zine

Zvanično najavljen The Division 2!

UbiSoft je na svom zvaničnom blogu upravo najavio svoj sledeći veliki naslov koji ćemo imati prilike da premijerno vidimo na E3 juna ove godine, i to je ni manje ni više nego The Division 2!

Na njemu će raditi studio koji nam je doneo i prvi deo, Massive Entertainment u saradnji sa Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest.

Massive Entertainment će nastaviti da maksimalno posvećeno podržava prvi The Division, koji je nedavno proslavio drugi rođendan, ali će istovremeno polako početi da fokusira ljudstvo sve više i više ka nastavku.

Iz Massive kažu da su orni da urade i realizuju njihov do sada najambiciozniji projekat i da su veoma posvećeni tome da The Division 2 bude najbolja open world multiplejer igra svih vremena. Igra se radi u savremenoj verziji endžina Snowdrop i trenutno je već u izradi, ali ne znamo još tačan datum izlaska, koji ćemo takođe verovatno saznati na E3.

Kao deo zahvalnice svim igračima koji trenutno igraju Division, dodaje se nova vrsta dostignuća u igru pod imenom “Shields”, i sakupljanjem ovoga igrači će dobiti razne nagrade u dvojci, kada bude izašla.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!