PC

Agony dobio novi datum izlaska, tu je i trejler

Agony, horor igra koja nas vodu u srce strahota pakla, je prvobitno trebala da na police dođe krajem marta meseca, ali se to nije desilo zato što je developerima bilo potrebno još vremena za “doterivanje” igre.

Sada saznajemo novi datum, verovatno i finalni, a to je 29. maj. Datum izlaska je predstavljen novim trejlerom, koji pruža blagi uvid u grozote pakla, praćene zavodljivim glasom ženskog demona.

Kada kažemo “blagi uvid” to stvarno mislimo zato što su developeri istakli da je sama igra znatno teža i strašnija od prikazanog promotivnog materijala, te da je zato cenzurisana na konzolama, dok će oni na PC-u moći da tu cenzuru uklone zvaničnim patchom.

Igrači ću biti u ulozi napaćene duše sa sposobnošću da kontroliše ostale mučenike u paklu, pa i manje demone kako bi uspeo da se izbori protiv nadmoćniijih protivnika i stigne do susreta sa Crvenom Boginjom.

Dakle, Agonija stiže 29. maja za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top