PLAY! ; PLAY! Zine

Beasts of the Sanctuary u Warframe donosi survival mod i novog heroja

Novog sadržaja za Warframe nikad dosta, time se vode i vredni developeri iz studija Digital Extremes pa nam predstavljaju besplatni Beasts of Sanctuary apdejt.

Ono što nam je najviše zapalo za oko u novom apdejtu jeste survival mod nazvan Sanctuary Onslaught, gde je potrebno, solo ili u društvu, eliminisati što više neprijateljski nastrojenih stvorenja, koji sa svakim talasom postaju moćniji.

Putovanjem kroz Sanctuary i kompletiranjem zadataka igrači će dobijati delove za ssvim novog heroja, Khoru, sa moćnim bičem i metalnim ljubimcem. Ovaj heroj poseduje dosta snažne sposobnosti i nije za šalu ako se nađe u vašoj neposrednoj blizini.

Takođe, apdejt ne može proći bez dodavanja novog oružja u već ogromni arsenal. Tu su sečiva nalik kandžama, nazvana Dual Keres, kao izuzetno precizna i smrtonosna puška, Veldt, a da ne zaboravimo i drugo oružje novog heroja, kompaktni Hystrix.

Više o apdejtu možete pročitati na Steam stranici igre.

Beasts of Sanctuary će postati dostupan na Steamu kasnije tokom ove nedelje, dok će igrači na PS4 i Xbox One konzolama moradu da sačekaju do maja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!