PC

Blackwatch u Veneciji!

Konačno imamo nove detalje u vezi Overwatch Archives događaja koji počinje 10. aprila. Nakon tizera o napadu na Overwatch isposatvu u Oslu, dobili smo i strip u kom Gabriel Reyes, budući Reaper, i Jack Morrison, budući Soldier: 76, razgovaraju o misiji osvete Talonu. Tu vidimo i prvi korak prema transformaciji Reyesa u Reapera, a imamo priliku da vidimo i Gerrard Lacroix-a, Widowmakerinog pokojnog muža. Sve u svemu, kratak strip napakovan lore informaciama koje samo grebu površinu svega onoga što želimo da znamo, a kompletan strip možete preuzeti  i pročitati OVDE.

Međutim, to nije sve. Jeff Kaplan je najavio ekskluzivan nastup na poluvremenu OWL meča između Valianta i Dynastyja, gde je premijerno prikazan uvodni snimak sa još više detalja o misiji koja nas čeka! Dakle, iz njega saznajemo da ćemo moći da vodimo Reapera, McCree-a, Genjia i Moiru kao Blackwatch agente koji su se infiltrirali u Veneciju da obave misiju protiv vođstva Talona. Nešto je pošlo po zlu i potrebna im je hitna ekstrakcija dok ih skoro čitava Talon armija odseca i preti da ih pregazi. Ova misija je prvi  slučaj u kom javnost saznaje za Blackwatch i verovatno prvo seme razdora između Morrisona i Reyesa. Jess je najavio da će ova misija biti još dinamičnija od prethodnog PVE sadržaja u Overwatchu i na taj način pružiti još veći razlog za ponovno igranje, pogotovo u modu gde su svi heroji otključani. Ali ni to nije sve! Nakon događaja, Venecija će doći na PTR u dnevnoj varijanti i započeće testiranje ove mape kao dodatak  standardnim mapama u igri. Za sada znamo samo to da je planirano da bude Escort mapa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top