PC

Call of Duty: Black Ops IIII bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops IIII.

Izvori bliski sajtu Poligon, koji su ostali anonimni, su istakli da developeri nisu bili u mogućnosti da završe singlplejer kampanju u dogledno vreme te da su od nje digli ruke i fokusirali su se na multiplejer komponentu.

Drugi izvor navodi da ćemo umesto singlplejer kampanje imati Battle Royale mod, kako bi se ispratila značajna popularnost ovog žanra i time privuklo što više igrača. Iako je samo reč o glasinama, ne bi nas čudilo da se stvarno odustane od singlplejera i sve usmeri ka izradi što bogatijeg iskustva za više igrača, što dovodi i do većeg profita.

Za sada je samo potvrđeno da se radi na Black Ops 4 sa kratkim tizer trejlerom, a puno otkrivanje je zakazano za mesec dana, 17. maj, dok na police dolazi 12. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top