PC

Call of Duty WWII dobio neograničeni sprint

Jedna od stvari po kojima se Call of Duty: WWII izdvajao od svojih prethodnika smeštenih u budućnosti je to što igrači nisu mogli da trče u nedogled bez zamaranja.

To se menja od sada, zajedno sa ostalim velikim pronemama u Divisions sistemu u igri. Do dodavanja neograničenog sprinta dolazi zbog toga što bio dosta ograničavajuć u pogledu gejmpleja, iako je bio u skladu sa tradicionalnim boots on ground gejmplejom.

Od drugih izmena, developeri iz Sledgehammera su doneli one koje će uticati na skilove i doneti znatno bolje iskustvo svim vrstama igrača. Više detalja o svemu ovome možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Playstation 4 igrači su pored masivnih izmena dobili i novi DLC, nazvan The War Machine, koji donosi 4 nove mape za igranje, novu War Mode misiju, gde ćemo imati prilike da stupimo u vazdušne borbe, a tu je i novo poglavlje Nazi Zombies kampanje. Ovaj DLC će za mesec dana postati dostupan i na ostalim platformama – PC i Xbox One.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top