Nintendo Switch

Dark Souls za Switch dolazi tek na leto

Dolazak u Lordran je za Nintendo Switch korisnike, nažalost, pomeren i oni će Dark Souls Remaster moći da zaigraju nešto kasnije od korisnika drugih platformi.

Kako FromSoftware navodi u zvaničnoj i kratkoj objavi, Dark Souls će umesto prvobitnog datuma, izaći negde tokom leta ove godine, ali nije otkriveno kada tačno.

U objavi nisu navedeni tačni razlozi, već samo stoji “iz raznih razloga” i developeri su se zahvalili na strpljenju igrača. Takođe, odložen je i datum dolaska Praise the Sun amiibo figurice.

Remastered izdanje na Switch donosi punu podršku za kontroler i optimizaciju, kao i bolji kvalitet tekstura. Tu je i rezolucija od 1080p i 4K na drugim platformama, a očekuje nas i multiplejer igranje na posvećenim multiplejer serverima za do 6 igrača.

Osvežena verzija Dark Soulsa za PC, PS4 i Xbox One dolazi sa nepromenenim datumom – 24. maj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top