PC

Dauntless u maju postaje beslatan kroz otvorenu betu

Nakon par dugih godina u razvoju i dostupnosti u zatvorenoj beti, Dauntless će postati besplatan za igranje kao Open Beta naslov.

Otvorena beta će početi 24. maja, i u njoj će moći da učestvuje svako ko se prijavi putem ovog linka. Definitivno ćete imati saborce za igranje kada igra postane besplatna, zato što se već 800,000 ljudi prijavilo, a preko 100,000 igrača već igra Dauntless i podržalo je razvoj igre.

Dauntless je co-op igra u kojoj tim igrača sarađuje u borbi protiv velikih čudovišta. Igra poseduje zanimljivi borbeni sistem u kojem se oružje može konstantno nadograđivati uz pomoć resursa koji se dobijaju nakon uspešnog lova i ključni su za napredak do statusa legende.

Zanimljivo za Phoenix Labs, studija zaslužnog za ovaj naslov, je to što su oni u jeku loot box kontroverzi rešili da uklone loot kutije iz ove igre zbog lošeg odziva igrača i želje da pruže što bolje iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top