PLAY! ; PLAY! Zine

Developeri igre Lawbreakers donose Battle Royale igru sa šmekom 80-ih godina

Battle Royale naslovi su svuda oko nas i ima ih sve više i više, a najnoviji studio koji se pridružio ovoj maniji je Boss Key Productions, studio zaslužan za nesrećnu pucačinu, Lawbreakers.

Baš nedavno smo pisali o tome kako su iz ovog studija priznali da je Lawbreakers bio neuspeh, kada su i objavili da rade na novom projektu, ali se nije spominjao ovaj naslov.

Ovaj Battle Royale shooter nosi naziv Radical Heights, a dostupan je već od 10. aprila putem Steam Early Accessa i biće besplatan za igranje.

Sama radnja igre je smeštena u 2023. godinu gde igrači učestvuju u TV emisiji gde je potrebno nadživeti ostale igrače kako bi izašli kao pobednik. Iako je futuristička, igra nosi neodoljivi šmek 80-ih godina sa jarkim bojama, muzikom, arkadama i samim stilom izrade igre, što najbolje možete videtu u trejleru ispod.

U igri se sve vrti oko nalaženja i sakupljanja novca koji se troši na automatima za kupovinu oružja i gedžeta, što pomaže u borbama do poslednjeg preživelog.

Radical Heights je izrađen za svega pet meseci i predstavlja potpuno nezavisni projekat studija Boss Key, nadamo se da neće proći kao Lawbreakers

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!