PC

Developeri priznali neuspeh LawBreakersa, započeli rad na novom projektu

Iz Boss Key studija su priznali da je njihova pucačina, LawBreakers, omanula, ali ih to ne sputava u daljim planovima, pošto su već započeli rad na novom projektu.

Trenutno nema mnogo detalja o tome šta možemo očekivati od ovih developera, ali je u razgovoru za PC Gamer objavljeno da projekat nema veze za Lawbreakers i izdavačem Nexon.

Pucačina LawBreakers je po pojavljivanju prikazivala potencijal zbog zanimljivog gejmplej sistema u kojem igrači mogu skakati, leteti, tračati po zidovima i izvoditi razne akrobacije u multiplejer borbama. Ali to, nažalost, nije uspelo da traje duže, već je broj igrača polako opadao, tako da u trenutku pisanja ovog teksta na Steamu uopšte nema igrača.

Iz studija Boss Key su u drugoj izjavi priznali da je pucačina neuspeh zato što nije našla dovoljnu publiku koja bi pomogla u razvoju igre, ali neće odustati od igre već su posvećeni u “pružanju drugog života koji zaslužuje”.

Istakli su da će nastaviti sa njenim održavanjem, dok rade na novom projektu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top