PC

DICE navodno priprema Battle Royale mod za Battlefield V

Battle Royale žanr je zašao u sve sfere gejminga i polako postaje neizebeža, čak i kod AAA igara velikih kompanija.

Juče smo pisali o glasinama da će Activision žrtvovati do sada neizbežnu singlplejer kampanju u Call of Duty : Black Ops 4 kako bi napravili Battle Royale esktenziju, a sada izgleda da i suparnički Battlefield dobija borbe do poslednjeg preživelog.

Jedan od izvora bliskih Electronic Artsu je za VentureBeat izjavio da je Battle Royale mod trenutno u fazi prototipa i da još uvek nije potvrđeno da li će on ugledati svetlost dana, što zavisi od finalne odluke DICE-a i toga da li će on biti spreman za izlazak igre ili će se pojaviti kasnije.

Novi Battlefield još uvek nije zvanično predstavljen, ali će on, prema ranijim navodima, biti smešten u period Drugog svetskog rata.

Više detalja definitivno očekujemo na E3 2018, gde će Electronic Arts održati svoju tradicionalno veliku konferenciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top