PLAY! ; PLAY! Zine

Domaći Mad Head sklopio saradnju sa Wargaming Alliance

Domaći studio Mad Head je juče ušao u novu fazu svog razvoja, time što je sklopio veoma značajno partnerstvo sa izdavačkom kućom Wargaming Alliance, koja posluje u okviru čuvenog studija Wargaming, najpoznatijeg po njihovoj multiplejer igri World of  Tanks.

Wargaming Alliance će biti izdavač novog naslova na kome radi ovaj domaći studio, a o kome za sada znamo veoma malo, osim da predstavlja do sada najambiciozniji projekat studija koji se od svog osnivanja 2011. godine uglavnom bazirao na HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) žanru, u okviru kog su do sada izdali čak 36 naslova, a čija je ciljna publika uglavnom predstavljala kežual gejmere.

Ovoga puta žele da se okrenu tradiconalonoj, “hardkor” gejmerskoj publici, i tu upada Wargaming Alliance, koji će domaćem studiju pomoći u oblastima izdavaštva, marketinga, distribucije, logistike i korisniućkog servisa, tako da našoj domaćoj ekipi ostaje samo da vredno rade i fokusiraju se na sam razvoj igre.

Prvi čovek Wargaming Alliance, Džeri Pročazka, rekao je da smatra da je Mad Head Games “jedan od najdinamičnijih i najposvećenijih studija” sa kojim je imao zadovoljstvo da radi, i da mu je drago što može da im poželi dobrodošlicu u Wargaming Alliance porodicu.

Izvršni direktor Mad Head Gamesa, Nenad Tomić, rekao je se konačno vraćaju svojim korenima kao gejmeri i da zato prave zaokret za 180 stepeni i sada se obraćaju hardkor publici i hardkor gejmingu, uz koji su i oni sami odrasli, i da mu je drago što se njihov put ukrstio sa Wargaming Alliance, sa kojim dele istu viziju i koji će im pomoći da naprave nešto “zaista ambiciozno i neverovatno”.

Mi domaćem studiju želimo sve najbolje i jedva čekamo da vidimo njihov novi projekat i naravno iskoristimo priliku da ga i zaigramo.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!