PLAY! ; PLAY! Zine

DOOM 2 na ovogodišnjem E3 sajmu?

Izgleda da je vođa marketinga u Bethesdi bacao tizere na sve strane tokom nedavno održanog PAX East događaja. Prvo je u razgovoru za GameReactor rekao da rade na velikom broju novih projekata koje će prikazati na E3 sajmu.

Sada je on u razgovoru za drugi portal, DualShockers (primećeno od strane PowerupGaming), dao jednu formu hinta koji bi se mogao vrlo lako odnositi na DOOM 2.

“Shvatali ljudi to ili ne, ovo je vreme pakla na Zemlji za nas sa E3 sajmom. U sred smo gomile planiranja i posla za sav sadržaj, ali sam jako uzbuđen.”

Pakao na Zemlji(Hell on Earth) je deo imena koji nosi DOOM 2 iz davne 1994. godine, i on predstavlja direktni nastavak originala od strane studija id Software, zbog čega i mislimo da izjava predstavlja jedan blagi, ali odlično plasirani tizer za sve fanove.

Ovo bi se moglo lako ostvariti pogotovu kada opet pogledamo prethodnu izjavu da nas očekuje veliki broj projekata na E3 2018, a u DOOM serijalu svakako ima potencijala za nastavak.

Bethesda će svoju prezentaciju u Los Anđelesu održati 10. juna u 3:30 ujutro po našem vremenu, tako da ćemo morati do tada da se strpimo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!