PC

Doživite novi MXGP Motocross PRO kao nikada ranije!

Italijanski studio i izdavač, Milestone, nam je već podario MXGP pre nekoliko godina, prvu igru koja obrađuje Motocross disciplinu na najbolji mogući način. Sad smo dobili dobili još jedan nastavak namenjen najzahtevnijim fanovima koji će biti dostupan na PlayStation4 i Xbox One konzolama, kao i na Steamu od 29. Juna 2018. godine.

Milestonovi developeri su uspeli da ispune želje najzahtevijih igrača i razvili specijalna mehanička unapređenja: igrači će u novom MXGP PRO moći da podese svaki pojedinačni parameter svog motora i to na osnovu pravih i realnih vrednosti.

Redefinisana igra sa potpuno novim pristupom poboljšava doživljaj trke i daje joj novi uzbudljivi duh, i tu su:

  • Realističniji pokreti trkača
  • Novi Bike Set-Up sistem – koji omogućava detaljno podešavanje parametara
  • Unapređen physics pristup – koji omogućava igračima spektakularne pokrete na različitim terenima tokom trke bez ikakvih ograničenja

Isprobajte i vozite kao profesionalac! A samo delić svega možete pogedati na uzbudljivom trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top