PC

Džozef Fares, čovek iza A Way Out, potvrdio da radi na novom projektu

Čovek koji nam je nedavno doneo A Way Out, Džozef Fares, ne ide na pauzu nakon izdavanja te kooperativne avanture, već je započeo sa radom na novom projektu.

On je na svom Twitter profilu izjavio kako kreće sa radom na sledećoj igri i da je veoma uzbuđen zbog toga, zato što uživa u pravljenju video igara.

Džozef Fares je veoma interesantna ličnost, pošto je u oči javnosti dospeo pre svega zbog uzvikivanja “J**i Oskare” na The Game Awards. On je ranije doneo Brothers: A Tale of Two Sons, veoma interesantnu avanturu kroz koju je potrebno manipulisati sa dva karaktera, kako bi napredovali kroz igru. Kada uzmemo u obzir prethodne radove, pretpostavljamo da će nam Fares doneti neku igru u co-op ruhu.

Našu recenziju igre A Way Out možete pročitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top