PC

Electronic Arts zakazao svoje izlaganje na E3 sajmu

Kao i prethodnih godina, Electronic Arts će imati veliko prisustvo na ovogodišnjem E3 sajmu, sa predstavljanjem svih velikih naslova na kojima radi.

Ova kompanija će nam predstaviti neke od naslova za koje već imamo potvrdu da će biti igrivi na E3 sajmu, a to su Anthem, novi Battlefield, a ne sumnjamo da nas očekuje i par iznenađenja.

Već sada je zakazan početak E3 prezentacije za 9. jun u 20 časova po našem vremenu. Isto kao i prošle godine, na ovom EA Play događaju će se pojaviti neki od većih kreatora sadržaja u gejmingu(pretežno jutjuberi).

Već sada se polako formira raspored prezentacija velikih kompanija na sajmu, Bethesda i Majkrosoft su objavili svoj raspored i takođe obećavaju specijalne večeri, a očekujemo da se ostvare i neke od mnogobrojnih glasina – pogotovu ona za Cyberpunk 2077.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top