PC

Extinction postao dostupan za kupovinu, pogledajte launch trejler

Došao je konačno i taj dan, kada imamo priliku da stupimo u borbu protiv džinovskih orkova i time spasemo čovečanstvo od izumiranja, ali u pitanju nije Attack on Titan, već Extinction – najnovija igra studija Iron Galaxy, koji nam je doneo Killer Instinct.

Ovde pratimo Avila, vojnika sa oštrom spretnošću i bičem na svojoj strani u misiji da eliminiše džinove koji predstavljaju konstantnu pretnju. Igrače očekuje odlična kampanja sa sporednim misijama i mnoštvom akcije u skill-based borbenom sistemu. Pored kampanje, pred igračima je i Extinction mod igranja, gde je potrebno poraziti talase i talase neprijatelja, a skirmish mod dozvoljava izradu jedinstvenih arena gde se mogu pozvati drugi igrači

Dolazak igre na police za PC, PS4 i Xbox One nije prošao bez trejlera u znak izlaska. Video predstavlja dobar uvod u priču koji ćemo pratiti i bolje nas upoznaje sa vrstama neprijatelja kojima se mora stati na put, pored džinova.

Ostale igre koje očekujemo ovog aprila možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top