PC

Far Cry 5 krekovan 19 dana od izlaska

Čak ni najnovije verzije duplog DRM-a i uPlay ne zadaju preteranu muku hakerima, pošto su oni uspeli da zaštitu na Ubisoftovoj najnovijoj igri, Far Cry 5, probiju za svega 19 dana.

Ovo nije rekordno vreme, zato što su neke od prethodnih verzija Denuvo softvera razbijene za manje od jednog dana, ali je svakako impresivno imajući u vidu da iza Far Cry 5 stoje udruženi Denuvo i VMProtect, kao i sam uPlay launcher.

Iza kreka stoji grupa hakera CPY, koja uglavnom i radi na “razbijanju” igara zaštićenih ovim vidom softvera, a oni su takođe krekovali AC: Origins nakon 100 dana.

Nadamo se da ovo neće naneti preteranu štetu kompaniji Ubisoft, zato što je igra već donela dobar profit u prvih nekoliko dana od pojavljivanja

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top