PC

Frostpunk se odlično prodaje prve nedelje, developeri obećavaju novi sadržaj

Survival simulacija u kojoj je potrebno obezbediti toplotu kako bi preživeli, Frostpunk, je zabeležila izuzetno jak početak prodaje na PC-u sa preko 250,000 hiljada prodatih primeraka.

Ova cifra je zabeležena za svega 66 sati prodaje, tako da je verovatno broj prodatih primeraka sada još veći, što je definitivno pokrilo sve troškove razvoja developeru i izdavaču, 11 bit studios, kojeg znamo od ranije po fantastičnom This War of Mine.

U tom duhu, developeri nam obećavaju gomilu novog sadržaja u vidu DLC dodataka i besplatnih apdejtova, ali im je trenutno prioritet ispravka bagova i balansiranju težine. Frostpunk će biti uvećavan u vidu sadržaja, a definitivno dobijamo endless mod igranja, dok su u planu i drugačiji modovi. Developeri sami ističu da imaju ogroman broj ideja o novom sadržaju, ali kažu da su otvoreni za sve sugestije od strane fanova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top