PLAY! ; PLAY! Zine

God mode je stigao u Assassin’s Creed: Origins

Ubisoftov Assassin’s Creed: Origins je doneo fantastično iskustvo borbe protiv faraona i bogova drevnog Egipta, a sada je došao red da se i sami igramo boga uz Animus Control Panel.

Animus Control Panel su zvanično predstavili developeri igre i on je dostupan samo za PC korisnike i pruža im da po svojoj volji kreiraju nova gejmplej iskustva i istraže određena mesta koja do sada nisu bili u mogućnosti.

Biće moguće menjati oko 70 različitih parametara raspoređenih u 11 kategorija. Neki od njih su čisto vizuelne prirode, a neki dozvoljavaju potpunu promenu igre, tako da se može igrati sa nekim potpuno drugim karakterom ili se kompletan borbeni sistem može napraviti da izgleda znatno drugačije od prvobitnog.

Uz ovaj dodatak je stigao i God mod tako da se može menjati brzina kretanja karaktera, jačina udarca, nivo zdravlja, slobodan boravak pod vodom, mogućnost pripitomljavanja većeg broja životinja i još dosta toga. Spomenućemo još i Mad World preset gde je čitavo okruženje, uključujući obične ljude, životinje i vremenske neprilike izuzetno agresivno i opasno.

Animus Control Panel je potpuno besplatan za sve igrače na PC-u, tako da vam je samo mašta ograničenje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!