PC

God mode je stigao u Assassin’s Creed: Origins

Ubisoftov Assassin’s Creed: Origins je doneo fantastično iskustvo borbe protiv faraona i bogova drevnog Egipta, a sada je došao red da se i sami igramo boga uz Animus Control Panel.

Animus Control Panel su zvanično predstavili developeri igre i on je dostupan samo za PC korisnike i pruža im da po svojoj volji kreiraju nova gejmplej iskustva i istraže određena mesta koja do sada nisu bili u mogućnosti.

Biće moguće menjati oko 70 različitih parametara raspoređenih u 11 kategorija. Neki od njih su čisto vizuelne prirode, a neki dozvoljavaju potpunu promenu igre, tako da se može igrati sa nekim potpuno drugim karakterom ili se kompletan borbeni sistem može napraviti da izgleda znatno drugačije od prvobitnog.

Uz ovaj dodatak je stigao i God mod tako da se može menjati brzina kretanja karaktera, jačina udarca, nivo zdravlja, slobodan boravak pod vodom, mogućnost pripitomljavanja većeg broja životinja i još dosta toga. Spomenućemo još i Mad World preset gde je čitavo okruženje, uključujući obične ljude, životinje i vremenske neprilike izuzetno agresivno i opasno.

Animus Control Panel je potpuno besplatan za sve igrače na PC-u, tako da vam je samo mašta ograničenje.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: