PC

Hollow Knight je dobio veliki besplatni apdejt

Višestruko nagrađivani Hollow Knight je nedavno dobio veliki besplatni apdejt, prosto nazvan Lifeblood.

Developeri igre, Team Cherry, je dugi niz meseci radio na ovom paketu, tako da on donosi gomilu poboljšanja, balansiranja i ispravki, kao i optimizacija za one sa starijim mašinama.

A sada na novi sadržaj. Pred nama je potpuno novi boss, spreman za okršaje sa novom muzičkom linijom, dok je jedan od postojećih bossova sada znatno opasniji i pruža veći izazov nego pre. Takođe, pred igračima su i custom markeri za postavljanje na mapi i lakše obeležavanje lokacija.

Ako do sada niste stigli da zaigrate ovu ljupku metroidvaniu, sada je pravo vreme, i možete ga kupiti za svega 15$ na Steamu.

Za Hollow Knight je u januaru najavljen Gods and Glory DLC koji donosi još više novina, a prošle godine je izdat još jedan besplatni DLC, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam je još novo u pripremi.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top