PC

Humble Bundle prikupio preko 125 miliona dolara u humanitarne svrhe

Digitalna platforma za distribuciju video igara, Humble Bundle, se u odnosu na ostale razlikuje po tome što deo novca koji dolazi od kupaca redovno izdvaja za doniranje u humanitarne svrhe.

Za dugih 7 godina postojanja i požrtvovanog rada, Humble Bundle je do danas uspeo da skupi neverovatnih 125 miliona dolara za humanitarne svrhe. Ono što je još značajnije, Humble nikada nije sav novac usmeravao ka jednom udruženju, već je uvek davao različitim, kao što su Crveni Krst,  Lekari bez granica, i mnoge druge organizacije.

Podsećamo vas da je Humble Bundle tokom prošle godine kupljen od strane IGN-a, ali je ova platforma ostala ista, zato što i dalje u ponudi imamo odlične igre za veoma jeftinu mesečnu pretplatu, a redovno dobijamo i besplatne igre.

Ovog meseca za 12 dolara pretplatnici dobijaju Dead Rising 4, RUINER, Kerbal Space program i još mnoge druge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top