PC

I Ubisoft potvrdio svoje prisustvo na E3 sajmu

Neki će E3 2018 preskočiti zbog Mundijala koji se održava u gotovo isto vreme kada i najveći godišnji gejming događaj, ali ne i cenjena kompanija Ubisoft, koja će na ovaj događaj doći u punom sastavu.

Ubisoft je ozvaničio na društvenim mrežama početak svojeg izlaganja za 11. jun u 22 časova po našem vremenu, što je zbilja savršeno vreme. A u tvitu stoji da će nam uskoro biti otkriveno još detalja.

Od Ubisofta na E3 sajmu očekujemo dosta objava vezanih za igre u kojima već uživamo, ali i dosta novih objava, pre svega za The Division 2 koji je potvrđen u martu i nama deluje dosta ambiciozno, a još očekujemo i objavu nove Splinter Cell igre(i vreme je), neke nove detalje za Beyond Good & Evil 2, i još dosta novih objava, među kojima se možda nađe i Watch Dogs 3, koji nam je nedavno tizovan.

Ovime polako počinjemo da dobijamo sliku kada ćemo moći da ispratimo velike kompanije na E3 2018, a raspored kompanija koje su već zakazale svoje izlaganje izgleda ovako:

Da li se vi radujete E3 sajmu. šta očekujete?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top