PLAY! ; PLAY! Zine

Knuckle Sandwich – RPG u kome igrate kao prodavac u brzoj hrani

Naslov vam možda zvuči čudno, ali upravo o tome se radi u ovoj retro psihodeličnoj igri koja se juče pojavila na Kickstarteru, i koja je za svega jedan dan uspela da prikupi tražena sredstva, tako da će biti zanimljivo pratiti dokle će da dogura i koji će biti “stretch” ciljevi, kojih trenutno još uvek nema jer verujemo da ni sam autor nije očekivao ovako brz uspeh.

Knuckle Sandwich je RPG smešten u savremeno doba, u kome ste u ulozi mladog momka koji je rešio da napusti porodični dom i otisne se u veliki grad, gde će za početak raditi u lancu brze hrane, ali ga usput čeka sijaset neverovatnih avantura. Ova imaginarna metropola se zove Bright City i nalazi se na ostrvu negde na jugu Australije.

Igrač će tokom dva poglavlja igre obići celo ostrvo i upoznati se sa gomilom čudnih ljudi i njihovih još čudnijih problema. Cilj gejmpleja je da fokus bude na istraživanju i otkrivanju raznih zanimljjivosti, i zato su odbačene one dosadne stvari u RPG igrama kao što su grajndovanje i gomilanje predmeta.

Na igri praktično radi samo jedan čovek, po imenu Endru Brofi, i on kaže da je priča igre inspirisana kultnim klasicima sveta filma – Fargo, The Big Sleep i American Psycho.

Nama sve ovo deluje jako zanimljivo i jedva čekamo da vidimo koliko će na kraju biti uspešna kampanja, a u međuvremenu pogledajte trejler, koji vam možda neće puno toga reći, ali svakako verno prenosi psihodeličnost igre. Kickstarter kampanju možete pronaći na ovom linku.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!